Новини
Суспільство

Помер депутат Хмельницької районної ради

Депутат обласної ради VII скликання, депутат Хмельницької районної ради Анатолій Перейма помер на 55 році життя після важкої хвороби. Співчуття з приводу смерті активного громадського діяча висловили у партійній організації, до якої він належав та на сайті Хмельницької районної ради.

Анатолій Перейма народився 7 лютого 1966 року. Закінчив Кам’янець-Подільський державний аграрно-технічний університет, працював приватним підприємцем, займався фермерством. Неодноразово обирався депутатом рад різних рівнів. В минулому очолював Деражнянський район та обласну організацію фермерів та приватних землевласників Хмельниччини.

Серце Анатолія Перейми зупинилося вчора, 3 січня.

Нехай добрий, світлий спомин про Анатолія Анатолійовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть. Поділяємо Ваші біль та горе. Вічна і світла йому пам’ять! – йдеться у повідомленні на сайті Хмельницької районної ради.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Хмельницькому пішла з життя відома журналістка та волонтерка.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook