Новини
Погода

Прогноз на 6 січня: Різдво на Хмельниччині буде з мінливою погодою

Протягом дня у четвер на території області погода, за прогнозами синоптиків, постійно підкидатиме сюрпризи. Температура коливатиметься, хмарність будуть змінювати прояснення, дощ чергуватиметься зі снігом.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області буде хмарно з проясненням, вночі часом йтиме невеликий дощ. Вдень – місцями невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах можлива ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби 0-5° тепла.

У Хмельницькому протягом дня буде триматися хмарна погода. Увесь ранок йтиме дрібний дощ, який розпочнеться ще з ночі. У другій половині дня його змінить дощ зі снігом, який стихне тільки ближче до вечора. Температура повітря вранці та вдень +2, ввечері +1 градус.

У Кам’янці-Подільському протягом дня небо буде вкрите хмарами. Вночі очікується дощ. Вранці – дощ зі снігом, який у другій половині дня зміниться дощем. Опади припиняться тільки ближче до вечора. Температура повітря протягом дня поступово знижуватиметься: від +3 вранці, до +2 вдень та +1 ввечері.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +3, увечері 0.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook