Новини
Культура

Парад вертепів пройдеться пішохідною вулицею у Хмельницькому

Як і в попередні роки у різдвяні свята у центрі Хмельницького влаштують святкову яскраву ходу, аби всі бажаючі могли долучитися до прекрасної української традиції. Парад вертепів рухатиметься від звичного старту біля торговельного центру і завершиться біля головної сцени Різдвяного ярмарку.

Напередодні хмельничан – любителів української музики – потішив своїм виступом гурт український рок-фольк-гурт TOLOKA. Попри досить прохолодну погоду бажаючих поспівати та потанцювати на ярмарку зібралося чимало.

Хмельницький – дякуємо!!!! На вулиці мороз, але то абсолютно не відчувалося!!!!! Різдвяний ярмарок 7.01.2022. Христос Народився!!!!!подякували хмельничанам виконавці.

Сьогодні ж на Різдвяному ярмарку буде не менш цікаво та яскраво. Стартує парад вертепів від “Дитячого світу” і рухатиметься до ялинки та сцени, де всі бажаючі зможуть взяти участь у розважальній програмі.

Старт ходи запланований на 15.30.

Аналогічний захід запланували також у Кам’янці-Подільському. Там загальноміська коляда “Христос народився, Славімо Його!” з вертепом почнеться трохи раніше – о 14.00. Дійство відбуватиметься у парку Героїв Євромайдану. У програмі заходу – колядки та різдвяні обряди.

Нагадаємо, 11 січня у Кам’янці також відбудеться сьомий фестиваль “Подільська Маланка”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook