Новини
ДТП

Двоє людей загинули на Хмельниччині внаслідок ДТП

У Кам’янець-Подільському районі вантажівка перекинулася та присипала вантажем пішохода. У Шепетівському районі внаслідок ДТП загинув водій автомобіля, пасажирка отримала травми.

Про ДТП та надзвичайні події, які сталися на Хмельниччині впродовж 6-9 січня повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС області. Протягом чотирьох днів, за інформацією рятувальників, сталося дев’ять пожеж, вісім ДТП (четверо людей травмувалося та двоє загинуло), сапери знищили 76 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

ДТП з летальними наслідками сталися на Шепетівщині та Кам’янеччині. Так у селі Слобідка-Кульчієвецька Кам’янець-Подільського району вантажівка під час руху втратила керування та перекинулася на узбіччя. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув пішохід, який в цей час проходив повз. Його тіло рятувальники дістали з-під сипучих матеріалів, які перевозив ваговоз.

У Шепетівському районі ДТП за участі двох легковиків сталася неподалік села Цвітоха, що в Улашанівській територіальній громаді. На місці події рятувальники деблокували пасажирку, яку затисло елементами конструкцій автомобіля, та деблокували загиблого водія.

Нагадаємо, неподалік Шепетівки на трасі в напрямку Хмельницького легковик Renault Logan злетів з дороги у кущі. На допомогу родині, котра перебувала в легковику, прийшли водії автомобілів, що проїздили повз.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook