Новини
Політика

Міський голова Старокостянтинова заявив про тиск, що чинять на депутатів

За словами Миколи Мельничука, частина депутатів міської ради не вільні голосувати за певні рішення, оскільки це їм нібито забороняють робити представники партій. Зокрема, як заявив очільник міста, йдеться про неможливість вирішити питання з приватизацією земельних ділянок, наданих воїнам АТО/ОСС та іншим громадянам.

Допис, в якому йдеться про проблеми, які спостерігаються у депкорпусі міської ради, очільник Старокостянтинова опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

Дорогі старокостянтинівці, на жаль, до 2022-го року перенеслися, та навіть посилилися непорозуміння у депутатському корпусі. Я хочу подякувати усім депутатам, які сумлінно виконували довірені їм обов’язки та працювали на благо громади — завдяки їхнім голосам ми маємо бюджет на новий рік та можемо розвиватися. Але за таку позицію, що суперечить лінії деяких партій, депутатів зараз прагнуть відкликати та позбавляти мандатів. Чому так? А тому що партії, їхнє керівництво та люди, чиї інтереси вони обслуговують керуються особистими меркантильними інтересами, а не потребами міста й громади. Прикро, але ми досі не можемо вирішити питання з приватизацією наданих земельних ділянок воїнам АТО/ОСС та іншим громадянам. Відповідне рішення не можуть прийняти на сесії, тому що певним депутатам заборонено голосувати «за». Відповідь вас приголомшить — аби дорікати міській владі, що досі воїни не отримали землю! Це низько та підло, але це наші реалії. Тому я вкотре звертаюся до представників партій: перестаньте гратися у «велику політику», поверніться обличчям до людей і припиніть чинити тиск на депутатів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook