Новини
Інфраструктура

Фасад Палацу спорту у Хмельницькому набуває довершеної форми (ФОТО)

Ще недавно зовні найбільший спортивний об’єкт області – Палац спорту у Хмельницькому на вулиці Прибузькій – зовні місцями нагадував традиційні МАФи у місті. Принаймні, кольором. Чорним. Тепер же хмельничани можуть бачити те, що було заявлено у проєкті. Щоправда, не всім до вподоби матеріал, який використовують для декорування споруди.

Світлини Палацу спорту в його новому вигляді поширив на своїй сторінці у соцмережах заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

А ви вже бачили як змінюється фасад Палацу спорту? Попри зимову погоду, роботи тривають швидкими темпами як ззовні, так і всередині об’єкту, – написав посадовець.

Комусь із хмельничан подобається те, що вони бачать, комусь – не дуже.

Попри все, будівництво Палацу спорту триває, а хмельничани тим часом очікують наступного масштабного будівництва – обіцяного Льодового палацу, який, за попередніми оцінками, обійдеться у 190 мільйонів гривень, 90% з яких обіцяють виділити з державного бюджету. Всього до 2024 року в рамках програми “Велике будівництво” в Україні планують збудувати 19 однотипних спортивних комплексів, в яких буде мала льодова арена.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook