Новини
Інфраструктура

Новий МАФ на зупинці створює проблеми хмельничанам

Враженнями від будівництва нової малої архітектурної форми (МАФ) на зупинці на Старокостянтинівському шосе хмельничани ділилися ще восени минулого року. Вже тоді ця споруда викликала у них здивування та незадоволення. По завершенні будівництва хмельничани додали нових емоцій та вражень від МАФу, який створює їм проблеми.

Описуючи новий МАФ минулого року, хмельничани нарікали на вузькі проходи позаду будівлі. Там пішоходам, аби пройти повз, доводилося протискуватися між парканом та припаркованими автомобілями. Відтоді ситуація не покращилася. Судячи з фото, про те, щоб пройти тут людині, до прикладу, з дитячим візочком – не йдеться.

Не краща й ситуація, за словами хмельничан, і з фасадної сторони споруди.

Чи брали до уваги відповідальні особи, що підписували погодження на встановлення, проблеми, що створюють для мешканців міста??? Пасажири, які виходять на зупинці з транспорту, впираються в стіну МАФ. А коли йде дощ, то при скупченні людей на вузькій смужці тротуару, ще й вимушені “витирати” споруду своїм одягом. Що стосується пішоходів, то вони мають обходити цей “шедевр архітектурного будівництва” зі зворотньої сторони поміж машин, що цілодобово паркуються на пішоходному майданчику, створюючи небезпеку, – пишуть у соцмережах.

Додалося клопотів перехожим і після зимових опадів. За відсутності належного прибирання, пишуть хмельничани, територія позаду будівлі стала слизькою та небезпечною:

Також не зрозуміло, хто має відповідати за санітарний стан на території зупинки? Біля МАФу, який люди ВИМУШЕНІ обходити, утворилась льодяна стежка, яку жодного разу ніхто не посипав піском(((((

Також не зрозуміла поки що дописувачам і мета цього МАФу (якщо не брати до уваги чисто комерційну складову питання для його власника) саме на цій зупинці, яка “оточена всім необхідним для цивілізації: магазинами, аптекою”.

У коментарях до допису інші хмельничани радять скористатися сайтом opencity.e-dem.ua.

Туди можна писати скарги, реагують і звітують відповідні служби. Правда, часом можуть написати, шо всі дозволи є… Самі розумієте. Але дрібніші промахи виправляють, – зазначають містяни.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook