Новини
Події

Хмельницькі нацгвардійці провели комплексні тренування з бойової готовності

Протягом трьох днів, з 11 по 13 січня, у військовій частині 3053 Національної гвардії України відбулось комплексне тренування з бойової готовності у складі військової частини.

Основною метою тренувань була перевірка готовності особового складу, озброєння та військової техніки до виконання поставлених завдань.

У ході комплексних тренувань відпрацювалася злагодженість підрозділів при виконанні дій при отриманні сигналу щодо приведення частини у вищі ступені бойової готовності, перевірялася реальність визначених термінів виконання заходів плану та виходу сил й засобів з пункту постійної дислокації у визначений район зосередження та виконання завдань за призначенням.

Такі заняття дають можливість підтримувати високий рівень бойової готовності кожного з гвардійців, підвищити злагодженість дій підрозділів, що є необхідною умовою для виконання бійцями своїх функцій, а також готовності військової частини до виконання завдань за призначенням, – зазначають у пресслужбі в/ч 3053 Нацгвардії України.

Нагадаємо, тактико-спеціальні навчання та бойове злагодження проходять поліцейські Хмельниччини, готуючись до чергової ротації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook