Новини
Погода

У Хмельницькому вітер шматував бігборди та дахи та змусив приспустити прапор (ФОТО, ВІДЕО)

Прогнози синоптиків, зроблені напередодні, хмельничани та мешканці області відчули на собі, спостерігаючи за тим, як вітер гне дерева, рве дроти, псує новорічні ялинки та завдає іншої шкоди. У Хмельницькому наслідків потужного вітру зафіксували не так багато, проте це не означає, що їх не було взагалі.

Так, у соцмережах показали, як, ймовірно” вітер “попрацював” над одним з бігбордів біля озера у мікрорайоні Озерна. Сфотографували хмельничани також найбільший в області державний прапор, встановлений на Виставці, біля Дендропарку.

Що до прапора, то його спустили свідомо та завчасно, отримавши штормове попередження.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, зокрема сильними поривами вітру, на території дендрологічного парку «Поділля» у місті Хмельницькому приспущений Державний Прапор України. Після покращення погодних умов Державний Прапор знову буде піднятий, – йдеться у повідомленні на сторінці Хмельницької ОДА.

Нагадаємо, одного разу полотнище прапора вже порвалося від набагато меншого вітру, ніж сьогодні.

Дісталося також будівлі школи №20 у мікрорайоні Гречани. Під вечір хмельничани відзняли на відео, як вітер шматує дах на будівлі.

А в дитячому садочку №56, додали мешканці Озерної, з фасаду облітала плитка.

Через сильний вітер у Хмельницькому скасували також заходи, заплановані на сьогодні на Різдвяному ярмарку. Там мали відбуватися народні гуляння та вогняне шоу.

Оскільки штормове попередження лише сьогоднішнім днем, за прогнозами синоптиків, не обмежиться, нагадаємо вам головні правила поведінки при сильному вітрі, про які розповіли в Українському гідрометеорологічному центрі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook