Новини
Спорт

На Хмельниччині розвиватимуть мережу спортивних майданчиків

Спеціалізовані майданчики з новим устаткуванням з’являться в громадах Хмельницької області аби популяризувати активне заняття спортом та здоровий спосіб життя.

Днями, керівництво Хмельницької облдержадміністрації доручило головам громад у найкоротший термін надати до обласної адміністрації перелік потенційних місць по розміщенню таких майданчиків. Далі надані пропозиці узагальнять для визначення місць будівництва.

Також було зазначено, що будівництво таких майданчиків буде реалізоване у 2022 році завдяки бюджетній програмі на умовах співфінансування з державного та місцевих бюджетів: державний бюджет (70%) та місцевий бюджет (30%). Орієнтовна вартість одного спортивного майданчика становитиме 500-600 тис. грн.

Будівництво спортмайданчиків буде здійснюватися в межах програми «Здорова Україна», за якою до кінця 2022 року в Україні має з’явитись 10 тисяч спортивних майданчиків. Програма орієнтована на всі вікові категорії та групи населення. Користуватися майданчиками зможуть всі охочі безкоштовно.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook