Новини
Спорт

Безплатні заняття з бігу організували для хмельничан

Групові тренування з техніки бігу в обласному центрі відбуваються просто неба щочетверга. Придумали та організували таке спортивне дозвілля для хмельничан, які прагнуть вести здоровий спосіб життя у біговому клубі «Iron club» (Хмельницький).

Тренуються хмельничани за будь-якої погоди. Навіть -14 для них – не перешкода. Все роблять за правилами, – починають заняття з розминки.  Тренуються перед початком робочого дня і кажуть, після цього працювати набагато легше, адже біг заряджає енергією.

Біговий клуб «Iron club» (Хмельницький) створили рік тому. Організатори ставили за мету об’єднати людей навколо бігу. Стартували із пробіжок вихідного дня, та потім зрозуміли, що цього недостатньо. Тож разом із мережею аптек запровадили безкоштовні групові тренування з техніки бігу.

Тренування проводить коуч Дмитро Козачок, наставник, учасник спортивних заходів, у тому числі півмарафонів. Ще він є тренером-викладачем у місцевій ДЮСШ. Безплатні групові заняття з тренером тривають півтори години та відбуваються на стадіоні «Поділля» щочетверга о 18.45.    

Відео: МТРК Місто

Читайте також: На Хмельниччині розвиватимуть мережу спортивних майданчиків

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook