Новини
Інфраструктура

Мешканців Хмельниччини, які боргують за світло, відключатимуть від електроенергії

Починаючи з 17 січня 2022 року оператори системи розподілу, постачальники електроенергії та інші надавачі комунальних послуг набувають права відключати споживачів Хмельниччини за борги.

Відключення може відбутися як за ініціативи постачальника електричної енергії за борг, що виник протягом останніх трьох років (з 01.01.2019 року), так і АТ «Хмельницькобленерго» за борг, що сформувався до 01.01.2019 року, – повідомляють у пресслужбі товариства.

Дізнатися про наявність заборгованості за світло споживачі можуть у web версії «Особистого кабінету споживача енергоресурсів» — розділ «Інформація» (Стан розрахунків з ОСР) або ж зателефонувавши до Кол-центру Товариства за одним із номерів:

0-800-50-50-62 (безплатно)
0-382-75-52-00 (за тарифами міських розмов).

Сплатити заборгованість можна в банківських відділеннях, через сервіси інтернет-банкінгу або онлайн-сервіси прийому платежів.

Важливим є правильний вибір надавача послуг, обрати потрібно саме відповідний район електричних мереж АТ «Хмельницькобленерго»,наголошують у повідомленні.

Також споживачам нагадують, що у випадку відключення за заборгованість відновлення енергопостачання можливе лише після повного її погашення, а також оплати вартості повторного підключення.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook