Новини
Дозвілля

Солістка гурту “Лісапетний батальйон” з Хмельниччини презентувала нову пісню (ВІДЕО)

Запис нової пісні “А баби рулять” Наталя Фаліон виклала у соцмережах. Як розповіла солістка відомого далеко за межами Хмельниччини гурту “Лісапетний батальон”, таким чином вона відреагувала на схвальні коментарі щодо її останньої роботи, яку вона презентувала слухачам після відпочинку за кордоном.

Нам так сподобалася ваша реакцію на пісню «А я так люблю all inclusive», і ми вас послухали. Ця пісня вже в роботі і в січні вже звучатиме зі сцени, – пообіцяла Наталя Фаліон, перед тим, як подарувати прихильникам свій новий твір.

Домашній запис цієї пісні артистка виклала в YouTube наприкінці листопада минулого року, супроводивши таким коментарем:

Нещодавно повернулася з Єгипту в неймовірному захваті. Хто відпочивав по програмі “all inclusive” (Олінклюзів), коли все включено, мене зрозуміє) І одразу вирішила похвалитися новою піснею. Чекаю на Ваші відгуки в коментарях.

Судячи з усього, коментарі були позитивні, тож на початку січня Наталя Фаліон порадувала своїх фанатів черговою новинкою.

Ми не зупинилися, і сьогодні ми подаруємо вам ще одну пісню. А ви коментуйте, будьте такими ж активними. І критикуйте. Ми критику сприймаємо адекватно,сказала артистка та виконала нову пісню разом зі своїм сином у ролі акомпаніатора.

Що вийшло – дивіться у відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook