Новини
Суспільство

У Кам’янці помер лікар перинатального центру

Майже пів сотні років Олег Кушнірук віддав роботі лікаря-анестезіолога у міському перинатальному центрі. З них майже три десятки років очолював відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Про втрату для громади Кам’янця повідомили у місцевих соцмережах.

Перестало битися серце Кушнірука Олега Васильовича, він пропрацював анестезіологом 46 років, 27 з них завідуючим відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Кам’янець-Подільського перинатального центру. Все його життя – це відданість справі та служіння людям. Світла пам’ять про чудову людину навіки збережеться в наших серцях, – написали у спільноті Новини Кам’янця-Подільського.

Висловив співчуття з приводу смерті лікаря на своїй сторінці у Фейсбук також ексдепутат Верховної Ради України Володимир Мельниченко:

Сьогодні передчасно зупинилося серце доброї, життєрадісної людини, гарного лікаря Олега Васильовича Кушнірука. Висловлюю співчуття рідним і близьким з приводу цієї тяжкої та непоправної втрати. Світла пам’ять про Олега Васильовича назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав, любив і поважав.Вічна пам’ять!

Нагадаємо, вчора внаслідок ускладнень від COVID-19 помер священник, який служив на Хмельниччині.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook