Новини
Кримінал

Мешканка Кам’янеччини постане перед судом за вбивство та підпал будинку

Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України слідчі вже скерували до суду. Жінці може загрожувати до 15 років ув’язнення.

Як повідомили у поліції, події відбувалися 13 жовтня минулого року. На лінію «102» надійшло повідомлення від поліцейського офіцера Кам’янець-Подільської міської територіальної громади про те, що в селі Оринин Кам’янець-Подільського району у власному будинку виявлено труп 60-річного місцевого жителя з ножовими пораненнями на тілі.

Встановлено, що вночі під час розпивання алкогольних напоїв між господарем будинку та його гостею, 23-річною місцевою жителькою, виникла суперечка, яка переросла в бійку.

У ході конфлікту жінка нанесла потерпілому близько 20 ударів ножем. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Після скоєного жінка з місця події зникла, але за деякий час повернулась з метою приховати злочин. Для цього вона замотала тіло чоловіка в килим та підпалила будинок. Наступного дня до поліцейського офіцера громади звернулись мешканці села та повідомили, що житель одного з будинків не з’являється та не виходить на зв’язок. Зайшовши до будинку, в одній з кімнат поліцейський виявив обпалене тіло, замотане в килим.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські за отриманою інформацією оперативно встановили особу, яка могла б бути причетною до скоєння вбивства, та затримали її в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У скоєному жінка зізналася.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook