Новини
Погода

Прогноз на 19 січня: Водохреще на Хмельниччині буде без сильного морозу

Суттєвих опадів протягом дня в області не очікується, проте подекуди трохи сніжитиме. День буде хмарним, тож пірнати в ополонки мешканцям області буде, напевно, не дуже комфортно.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології 19 січня в області хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі  4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

19 січня відзначається свято Хрещення Господнього або Богоявлення. За погодою цього дня прогнозували погоду на літо. Якщо холодна, ясна погода — літо засушливим буде. Похмура і сніжна — на рясний урожай.

У Хмельницькому сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний сніг, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці -4 вдень -1, ввечері -3.

У Кам’янці-Подільському протягом дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень 0, ввечері -3.

У Шепетівці протягом дня буде похмуро. Удень, можливо, пройде дрібний сніг, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вранці -4, вдень 0, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook