Новини
Дозвілля

З концертом та вогняним шоу у Хмельницькому закриють Різдвяний ярмарок

Понад півтора місяця у центрі Хмельницького працювало новорічно-різдвяне містечко, де попри карантинні обмеження відбувалося чимало цікавого та навіть скандального. Але все рано чи пізно закінчується, і Різдвяний ярмарок сьогодні офіційно працюватиме останній день. Аби яскраво завершити цикл зимових свят, організатори запланували хмельничанам чимало цікавого. Звісно, якщо погода знову не зіпсує всі плани.

Розпочнеться розважальна програма о 16:00, головне дійство стартує о 18:00. Будиночки підприємців стоятимуть ще кілька днів, проте зрештою і їх приберуть – до наступних свят.

Нагадаємо, 14 січня через негоду було скасовано концерт, тож сьогоднішній таки  його планують закінчити вогняним шоу, яке планувалося на Старий Новий рік.

Це ще один сюрприз був, який не планувався з самого початку, і ми сподіваємося, ніяка негода нам не стане на заваді, – прокоментувала викладачка театрального відділення Хмельницької школи мистецтв Олена Лежанська.

Перед хмельничанами виступлять сьогодні дитячі колективи та дорослі викладацькі колективи мистецьких шкіл міста.

Ми маємо закривати наш Різдвяний ярмарок гучно, весело, з піснями, з танцями, аби весь рік нам був веселий, спокійний, гучний, такий, який властивий нашому народу, – зазначила у коментарі каналу Місто Олена Лежанська.  

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook