Новини
Погода

Прогноз на 25 січня: ніч буде найхолоднішою за тиждень

За прогнозами синоптиків ніч з понеділка на вівторок буде однією з найхолодніших протягом тижня на Хмельниччині. Далі температура поступово підвищуватиметься і до вихідних перетне плюсову позначку.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології 25 січня в області буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі  12-17° морозу, вдень 1-6° морозу.

25 січня вшановується пам’ять святої Тетяни. У народі цей день називали “Тетяна Водохресна”, “Бабин кут”. Якщо цього дня йшов сніг, то літо очікували дощове, якщо було морозно, ясно — літо обіцяло бути теплим, а рік — врожайним: “Якщо снігопад — влітку дощик частий”. А ось тепла заметіль на Тетяну і “гнилий вітер” (південний) були небажаними явищами, оскільки вказували на неврожай та засуху.

З самого ранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Протягом усього дня очікується дрібний сніг, який після обіду може посилитися. Температура повітря вранці -14, вдень -6, ввечері -3.

З самого ранку небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Усю другу половину дня йтиме сніг. Температура повітря вранці -12, вдень -6, ввечері -3.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. З ранку і до пізнього вечора йтиме сніг. Температура повітря вранці -13, вдень -5, увечері -2.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook