Новини
Культура

Світлини пам’яток архітектури хмельницького фотографа визнали кращими у чотирьох областях

За підсумками конкурсу Вікі любить пам’ятки / Wiki Loves Monuments Ukraine, світлини хмельничанина Сергія Зиська здобули перемогу у чотирьох областях: Волинській, Рівненській, Львівській та рідній Хмельницькій. У всіх чотирьох регіонах світлини хмельницького фотографа перемагають вперше.

Мета конкурсу Вікі любить пам’ятки – отримати фотографії усіх пам’яток культурної спадщини світу під вільною ліцензією для ілюстрування ними Вікіпедії – вільної енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей з усього світу. А також привернути увагу українців до культурної спадщини, пізнати забуті чи маловідомі сторінки своєї історії, розповіли організатори.

Результати оприлюднили на сторінці конкурсу у соцмережах. Також приємною новиною на своїй сторінці у Фейсбук поділився сам Сергій Зисько:

Нарешті результати Вікі Любить Пам’ятки 2021, моє фото стало кращим в Волинській області)

Потім до перемоги у Волинській області додались перемоги за найкраще фото Львівської та Рівненської областей.

В усіх трьох областях перемагаю вперше, – прокоментував хмельничанин.

І фінальною (поки що) крапкою стала перемога Сергія на рідній Хмельниччині.

Ще одна область і ще одна перемога. Приємно, бо саме в рідній області моє фото стало кращим, це моя перша перемога в Хмельницькій області. Кращим фото стала панорама блакитної кімнати в Самчиках, – написав Сергій Зисько.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook