Новини
Освіта

На дистанційне навчання переводять учнів ще у трьох громадах Хмельниччини

Через погіршення ситуації із поширенням коронавірусної хвороби, на засідання комісії з ТЕБ і НС прийняли рішення перевести на віддалену форму навчання учнів шкіл ще у трьох громадах Хмельницької області.

Нагадаємо, першими на “дистанційку” перевели заклади шкільної та позашкільної освіти у Нетішинській громаді. Слідом за ними, уже за рішенням комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 25 січня на дистанційне навчання перевели школярів Славутської громади. Коли у школах відновиться навчальний процес у звичному режимі, буде повідомлено додатково.

Також від сьогодні дистанційно навчатимуться учні 1-11 класів у Волочиській громаді. Попередньо визначено, що вчитимуться школярі онлайн до 7 лютого. Такі ж запобіжні заходи визначили і для вихованців Волочиської дитячої школи мистецтв.

Від завтра, 26 січня, і до 4 лютого на дистанційне навчання перевели також школярів Кам’янця-Подільського та громади. В управлінні освіти Кам’янець-Подільської міської ради повідомили, що станом на 24 січня школи не відвідує третина учнів. У пів сотні вчителів та близько сотні дітей COVID-19 підтверджений офіційно.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook