Новини
Суспільство

Кам’янчани скаржаться на “нульові” ряди на концертах

Настрій мешканців Кам’янця-Подільського, які купують недешеві квитки у перші ряди на концерти та шоу, добряче псують офісні крісла, які без попередження з’являються у них перед носом та не дозволяють отримувати очікувані враження від того, що відбувається на сцені.

Про один з таких концертів кам’янчанка, якій увірвався терпець, написала у соцмережах гнівний та емоційний допис. Жінка розповіла, що, придбала квитки на концерт гурту “Лісапетний батальйон” у перший ряд, заплативши по 300 гривень за кожен. Проте вже у залі міського будинку культури виявила, що сидітиме не в другому ряду, оскільки попереду з’явився так званий “нульовий” ряд для VIP-персон, про який ні в касі, ні на офіційному сайті з продажу квитків мови не було. Крім цього, додалися й інші незручності.

Тепер у МБК, а раніше у коледжі ПДАТУ таке явище має місце. Прийшовши з квитками у першому ряді, ми з бабусею опиняємося у другому. Стільці у так званому «нульовому» ряді на порядок вищі + значні параметри глядачів «нульового» ряду не роблять можливим перегляд концерту. Особливо цього вечора було прикро за літню пару у першому ряді, так як, не думаю, що їм вдалось хоч щось побачити через глядачів «нульового» ряду в об’ємних шапках з чорнобурки”. Чому так, організатори? – написала кам’янчанка.

У будинку культури журналістам сайту Вечірній Кам’янець повідомили, що до встановлення додаткового ряду вони не мають стосунку, оскільки лише надають приміщення в оренду. Все решта – на совісті організаторів.

Свої враження від концертів з “нульовими” рядами розповіли й інші кам’янчани, які також, як з’ясувалося, мали подібні проблеми. і не лише з першими рядами у партері.

Вже увірвався терпець. Це незаконно! Чому я готова заплатити кошти, які потрібно, аби сидіти у першому ряді, натомість маю спостерігати широкоплечого чоловіка попереду себе зростом чималим. Що вже казати за літню пару, якій, можливо, діти/онуки подарували квитки у перший ряд.

О, шапки чорнобурки це наше все. Якось попросила жіночку зняти шапку, бо через неї нічого не видно. Вона мені ввічливо пояснила, що голова в неї не помита і не має як її зняти.

Я теж була здивована, коли подаровані батькам квитки 4 ряду фактично виявилися 5 рядом.

Я взагалі купила квитки на концерт на балкон в перший ряд, а сиділа в залі в 6-му, бо мої квитки дивним чином продали ще раз, коли я прийшла місця вже просто були зайняті. Таке собі задоволення.

Щоразу така підстава, набридло просто, що в м. Кам‘янці-Подільському немає шансу бути глядачем першого ряду!

Прокоментував ситуацію також Валентин Драгомерецький, організатор концерту, який отримав дозвіл на його проведення від міської ради.

Шановні брехуни я як організатор даного заходу впевнено повідомляю, що якщо ви зайдете на сайт karabas.com на будь яку подію то побачите нульовий ряд!

Щоправда, посилання підприємець дав на головну сторінку сайту, що продає квитки на різноманітні концерти, тож кам’янчанам довелося шукати “нульові” ряди самостійно. Але знайти їх вони так і не змогли. Тож далі відбувся такий діалог:

Кам’янчани: Можна скріншот, де на дану подію був ряд #0???І що це взагалі за нумерація рядів? Введіть ще “-1” під самою сценою… Покажете мені де тут “нульовий” ряд?

ФОП: Ви на Івано-Франківськ зайшли.

Кам’янчани: Ви написали на будь-яку подію. Я передивився всі майбутні концерти Лісапетного Батальйону. Ніде немає “нульового” ряду. То хто брехун?

Кам’янчани: Ви мені скинули два скріна подій, які мають відбутися у нашому БК. Де організатор ви. Навіть на даних скрінах немає ряд “0”. Натомість додаю вам скрін на той ж “Вій” у м. Хмельницький. На ньому чітко вказана нумерація рядів і, о диво, починаючи з першого.

ФОП: Це три події які продаються на даний момент і усюди є нульовий ряд! Можете зайти на сайт і особисто перевірити навівши курсор на самий перший від сцени ряд!

ФОП: Ви висвітлюєте проблему що магічно з’являється нульовий ряд, а я вам пояснюю що він є одразу!

Кам’янчани: Він магічно з’являється при наведенні курсору? Доречі, підкажіть де в моєму телефоні курсор?) І чомусь, з’являється, лише на подіях у нашому БК. Не шукайте собі виправдання. Всі прекрасно розуміють, кому ви як організатор, дали білети в той магічний “нульовий”. Ми не маленькі дітки. І ще одне, не всі купували квитки на Karabas і не всі з ПК. Магічний курсор…Ахаха

ФОП: Ось вам Хмельницька філармонія, там є 0а і 0б!!!!!!

Кам’янчани: Так, там це чітко вказано. Де на схемі нашого БК є ряд “0”? В місцях де продавали квитки на дану подію, в курсі, що перед першим рядом є ще один, квитки на який лише для своїх?

Кам’янчани: Знаючи ситуацію з нульовими рядами в нашому місті, я переглянула на сайті квитки, нумерація місць розпочиналась від першого ряду і далі, все таки вирішила переконатись у касі МБК, що нульового ряду не буде, так, як купувала квитки для себе і бабусі. Мене запевнили, що я придбала квитки на перший ряд від сцени. Можливо, якщо мати чарівний курсор, кудись його навести, то додатковий ряд з‘явиться, я такого не маю. На мою думку, каса має безпосереднє відношення до організації заходу. Дивно, що касир не володіє інформацію стосовно нульового ряду.

Кам’янчани: Касир то володіє, але не каже, бо нульовий ряд не для продажу. Він для своїх. Обурює, що лише у нашому БК такі дива.

Кам’янчани: Валентин Драгомерецкий, навіть, якщо не зважати на ситуацію з нульовим рядом і специфікою покупки квитків на нього, виникає питання, чому висота стільців нульового ряду на порядок вища, ніж висота сидінь першого ряду! Виходить, ті хто сплачують найвищу ціну – бачать найменше.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook