Новини
Інфраструктура

В автобусах та маршрутках Кам’янця хочуть запровадити безготівкову систему оплати

Слідом за хмельничанами, які досі звикають до новацій з оплатою проїзду у тролейбусах, таке ж випробування може чекати на кам’янчан. Щоправда, тут, за відсутності тролейбусів, йдеться про автобуси та маршрутки. Обговорити оновлення в громадському транспорті міста планують найближчими днями.

Про заплановані зміни в системі оплати проїзду у громадському транспорті повідомили у пресслужбі Кам’янець-Подільської міської ради. Посилаючись при цьому на досвід інших громад та позитивні відгуки серед жителів. Щоправда, для цього, зазначають у владі міста, депутати мають проявити зацікавленість та виділити кошти на впровадження відповідних технологій у громадському транспорті міста.

У понеділок, 31 січня, о 15.30 в пресцентрі міської ради запланували провести презентацію компанії “СІТІ КАРД СИСТЕМ”, яка займається інтелектуальними транспортними системами – безконтактною оплатою проїзду, GPS-моніторингом, відеоспостереженням і має досвід у реалізації подібних проєктів.

У зустрічі візьмуть участь представники відповідних підрозділів міської ради. Запрошуються депутати. Також долучитися до обговорення можуть усі зацікавлені, попередньо зареєструвавшись за тел. 067 385 33 27,повідомили у пресслужбі міської ради.

Кам’янчани на новину відреагували так:

Це буде виглядати як дід без зубів, але з смартфоном. Спочатку замініть цю рухлядь, яка їздить по місту, а потім чіпляйте девайси.

Маршрутки брудні й порепані, увечері взагалі нічого не їздить. Маршрутку по вулиці Унявко вже певно й не дочекаємось. По любому перше, що нам треба це електронний квиток.

Не пройшло і 9 років, як знову на порядку денному постає питання електронного квитка:))) Навіть зміни в законодавстві не могли зрухнути ментальність постійної живої готівки містечкових депутатів і чиновників виконавчих органів міської ради.

Ці тарадайки вже пора на металобрухт відправляти, а не електронні квитки в них вводити!!! Завжди брудно і страшно їхати, таке враження що от-от розвалиться!!!

Так впровадьте його на комунальному транспорті. А на приватних маршрутах перевізники і самі впровадять, за власний кошт.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook