Новини
Інфраструктура

Хмельничани можуть використовувати е-квиток як проїзний

У хмельницьких тролейбусах відтепер можна користуватися електронним проїзним. Ще одну картку купувати для цього не потрібно. Достатньо обрати відповідну функцію при поповненні е-квитка.

Поповнюючи звичайний електронний квиток з 25 числа поточного місяця по 10 число наступного, можна зафіксувати його як проїзний.

Моменти та форми поповнення всі ті самі: через сайт «Герц», платіжні термінали «Easypay” та «Ibox», мобільний додаток «Е-квиток: зручний щодня», – повідомив заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Вартість проїзного на місяць становить 215 гривень. Гроші списуються при першій валідації. Кількість поїздок впродовж місяця буде необмежена. Відповідно, щомісяця можна самостійно вирішувати, в якому режимі працюватиме е-квиток – як звичайний, чи як проїзний.

Відео: МТРК Місто

У соцмережах в хмельницького е-квитка наразі є своя сторінка – Електронний квиток Хмельницький Електротранс. Там, зокрема, нагадали про те, що з 25 січня стартувала й активація послуги поповнення учнівських та студентських електронних проїзних на лютий.

Можливість поповнення буде дійсна з 25 січня по 10 лютого включно! Не втрачайте можливості пільги та економії! Поповнювати учнівський та студентські електронні проїзні потрібно у розділах «Проїзні», – нагадали хмельничанам.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook