Новини
Кримінал

На Хмельниччині засудили збувачів зброї та боєприпасів

До складу групи, яка займалася виготовленням та незаконним збутом зброї та боєприпасів, входили троє кам’янчан. Двоє з них отримали вироки, які набули законної сили, – 5 та 7,5 року ув’язнення, матеріали щодо третього перебувають на розгляді суду.

Незаконно виготовлену та перероблену зброю кам’янчани збували на території України. Одного зі “зброярів” затримали правоохоронці, коли він намагався продати автомат Калашникова з набоями. Згодом затримали двох інших.

Під час обшуків у затриманих вилучили автомати, гвинтівки, пістолети різних модифікацій, гранати, вогнепальних пристроїв у вигляді авторучок, тротил, набої різного калібру, обладнання та схеми для виготовлення і перероблення зброї.

Рішенням Кам’янець-Подільського міськрайонного суду двох членів групи визнано винними у незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами та незаконному виготовленні, переробленні вогнепальної зброї. За рішенням суду більший термін ув’язнення – 7,5 року позбавлення волі – отримав організатор злочинної групи.

За інформацією пресслужби УСБУ у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook