Новини
Погода

Прогноз на 29 січня: на Хмельниччині сніжитиме лише вночі

Попри циклон, який продовжує рухатися через територію України, тягнучи за собою мокрий сніг, ожеледицю та сильний західний вітер, територію Хмельниччини суттєві опади оминуть. Протягом вихідних в області лише періодично сніжитиме, переважно вночі.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у суботу в області буде хмарно, вночі – невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0-5° морозу.

У давнину погоду цього дня передбачав вітер: якщо він дув з північної сторони, очікували сильного морозу.

Протягом дня у Хмельницькому триматиметься хмарна погода. Уночі, можливо, пройде сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень -2, ввечері -5.

Протягом дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері -4.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Уночі піде сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вранці +1, вдень +1, увечері 0.

Погода на наступний тиждень від каналу Nagolos TV

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook