Новини
ДТП

У Хмельницькому в тролейбуса під час руху відвалилося колесо (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода без постраждалих сталася сьогодні у Хмельницькому. Технічний стан електротранспорту, що курсує вулицями міста, продовжує вражати хмельничан.

Про ДТП на Львівському шосе повідомили у соцмережах. Як йдеться у коментарі до фото, в електроодиниці громадського транспорту відпало колесо з балки.

У коментарях до фото хмельничани висловили свої емоції та враження від користування міськими тролейбусами:

Це тролейбус, який з ранку проходить ТО перед рейсом…

Скільки років нашим тролейбусам, що вони вже на ходу розвалюються? Є такі, що їдеш в салоні і крізь діри у підлозі бачиш проїжджу частину.

Нагадаємо, нещодавно хмельничани ділилися в соцмережах фото та відео салонів тролейбусів, в яких під час опадів сніг йде не лише на вулиці, а й в салоні. Цього разу, як бачимо, люди розповіли й про інші вразливі місця електротранспорту. А ще звернули увагу на те, що всередині деяких тролейбусів відсутня інформація, яка ідентифікує тролейбусні одиниці. І не лише на це.

Звернула увагу на те, що в салоні тролейбусів відсутній номер машини. Деколи не працює один з двох валідаторів, хочеться зафіксувати зауваження….

Ремонтна база погана, начальство “дупля не ріже” в тролейбусах ремонт проводиться за принципом “з каки кулю треба зліпити”. Вони думають, що прийдуть нові машини, і їх не треба обслуговувати. Подивимося, що буде за кілька років. Мені здається, що буде те саме, що з автобусним парком.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook