Новини
Інфраструктура

Паркуватися на вулиці Мельникова у Хмельницькому заборонять

Встає сонечко – приходить ранок. Хмельничани масово їдуть на роботу. Аж око тішиться: вулиці звільняються від припаркованих машин. Лише темні «лисини» залишають після себе. Чітко видно, де ночувала автівка. Й, якщо придивитися, то «лисини» утворилися на газоні, що обрамляє новозбудовану вулицю Мельникова.

Як повідомив заступник Хмельницького міського голови Василь Новачок під час прямої телефонної лінії, влада має намір встановити відповідні дорожні знаки, що заборонять парковку на вулиці Мельникова.

Справді, свавілля автовласників перейшло межу: вони не тільки попсували вже газон. Під час минулої відлиги всі охочі могли побачити, як вони переорали зелену ділянку нової вулиці.

Господарі «залізних коней» взагалі порушують безліч Правил дорожнього руху щодо стоянки.

Зрозуміло, що приємно бачити з вікна вигини капоту свого улюбленця, але ж існують певні норми щодо стоянки машин біля пішохідного переходу чи заїзду-виїзду тощо.

Дійсно, проблем з паркомісцями в обласному центрі вдосталь, але, як розповів мешканець одного з навколишніх будинків, він завжди знаходить місце, аби залишити на ніч свою машину, не порушуючи ПДР. Врешті-решт, на початку Мельникова є платна стоянка. 300 метрів до неї – це далеко? Дехто паркується там, де вулиця закінчилася де-факто. Й – не має проблем.

Іншим – на все начхати? А наразі очікуватимемо появи дорожніх знаків та реакції на них автовласників.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook