Новини
Новини від читача

Машини на вулиці Мельникова у Хмельницькому паркують на клумбі (ФОТО)

Щойно збудували вулицю Мельникова, як автовласники полюбили «запарковувати» один бік дороги своїми машинами. Це було звично з часів, поки дорогу ще тільки мали намір будувати. Але наразі водії почали вилазити двома колесами на клумбу, яку дорожники облаштували з іншого боку шляху.

Пам’ятаєте, крилатий вислів: «Права купило, а їздити не купило»? Нині актуальніше інше: «Їздити купило, а паркуватися не купило». Вже й не зрозуміло: парканом чи стовпами треба відгороджувати «зелену» ділянку дороги від «залізних меринів»? Чому вони на неї лізуть? Зійде сніг, що ми побачимо на місці клумби, яку взимку переорали автівки?

Захарастили один бік дороги своїми машинами, то й перегородили би й інший – паркувалися б вздовж проїжджої частини. Не можна проїхати? Це клопіт тих самих власників «залізних коней», а не містян, яким вони псують клумбу.

Кумедно іноді чути, що бідуємо, немає грошей. Чого скиглити? Грошей, вочевидь, удосталь, якщо кількість машин зростає шаленими темпами – не пройти-не проїхати. А якщо вже заводиш «коняку», то думай, в якій «стайні» вона «ночуватиме». Гараж. Паркомісце. Не вистачає? Йди до влади, створюй кіпіш, щоб забудовників примушували думати про парковку. Або, купуючи квартиру, думай, де свого «коня» встромиш.

До речі, на початку вулиці Мельникова є парковка! Грошей шкода? Не помістився? То в кінці вулиці, проїхавши лише 50-100 метрів, можна спокійнісінько стати. Як, між іншим, і зробили кілька автовласників.

Але лізти своїми гумовими «копитами» на клумбу, бо лінь проїхати 100 метрів – то вже занадто.

Читайте також: Новий асфальт біля вулиці Мельникова у Хмельницькому вже зламали (ФОТО)

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook