Новини
Погода

Прогноз на 2 лютого: у Хмельницькому засніжить під вечір

Скандинавський циклон перемістив атмосферні потоки холодного повітря далі у центр країни, повідомили у дорожників Хмельниччини, тож поки що можна не чекати вітрів та потужних опадів. Разом з тим на дорогах потрібно бути обережними, оскільки сніг в області завтра місцями таки випаде.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології 2 лютого переважатиме мінлива хмарність, вночі опадів не передбачається, вдень місцями йтиме невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південний з переходом на західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень від 1° морозу  до 4° тепла.

За прикметами, якщо 2 лютого мете, то вся Масляна неділя буде заметільною. Якщо цей день похмурий, то варто очікувати пізніх заметілей. А якщо опівдні сонце – на ранню весну.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг. Температура повітря вранці -4, вдень 0, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.  Температура повітря вранці -2, вдень +3, ввечері +1.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень йтиме дрібний сніг, якому ввечері на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці -4, вдень 0, увечері 0.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook