Новини
Кримінал

Трьох громадян з забороненими речовинами затримали на Хмельниччині

У Хмельницькому та Кам’янці-Подільському нацгвардійці затримали трьох чоловіків, які мали при собі речовини, схожі на наркотичні. Як це часто буває, привернули увагу патрулів громадяни своєю антисоціальною та нервовою поведінкою.

На вулиці Троїцькій у Кам’янці-Подільському увагу військового наряду привернув чоловік, що голосно нецензурно лаявся у громадському місці. На зроблене зауваження молодик не відреагував, а під час спілкування з гвардійцями повідомив, що має при собі шприци з речовинами темно-червоного та білого кольору об’ємом 11 мл, з його слів – амфетаміном та водою для ін’єкцій.

На вулиці Шевченка у Хмельницькому увагу патруля привернув громадянин, що палив на зупинці громадського транспорту. Після зробленого зауваження чоловік занервував, що змусило патрульних вдатися до поверхневої перевірки. Виявилося, що 25-річний хмельничанин мав при собі паперовий згорток з білою речовиною в порошкоподібному стані, зовні схожою на наркотичну. Приблизна вага речовини становила 2 грами.

На вулиці Кам’янецькій гвардійці затримали громадянина, в якого виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну. Вага виявленої речовини складала близько 5 грамів.

На місце події в усіх випадках було викликано слідчо-оперативні групи. Затриманих передали працівникам поліції.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Нацгвардії України

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook