Новини
Інфраструктура

Амбітні плани для двох підприємств Хмельниччини озвучив чиновник “Укрзалізниці”

Два міста у Хмельницькій області відвідав учора, 5 лютого, заступник голови наглядової ради АТ «Укрзалізниця» Сергій Лещенко, проінспектувавши під час візиту завод залізобетонних шпал у Старокостянтинові та локомотивне депо у Шепетівці. На обох підприємствах чиновник розповів про плани, які має керівництво товариства щодо їхньої діяльності.

За словами Сергія Лещенка, у порівнянні з минулим роком, коли життя на підприємствах з виробництва шпал ледве жевріло, цьогоріч заводи запрацювали на повну потужність. Відтак для підприємств у Коростені, Гнівані та Старокостянтинові “Укрзалізниця” має амбітний план, який передбачає виготовлення до кінця року мільйону шпал, що дасть можливість відремонтувати та оновити близько 500 кілометрів залізничного полотна. Про це посадовець “Укрзалізниці” повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Є своє завдання і в локомотивних депо у Шепетівці та Коростені. Тут мають відремонтувати дизель-потяги “PESA”, які, за словами Сергія Лещенка, певний час стояли під парканами, а після ремонту знову вийдуть на колію та перевозитимуть пасажирів.

Тож попрацювати робітникам Старокостянтинова та Шепетівки, аби реалізувати плани керівництва “Укрзалізниці”, буде над чим.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook