Новини
Новини від читача

На новій тюбінговій гірці неподалік Хмельницького у вихідні створили ажіотаж

За словами хмельничан, які доїхали до Ходаківців, аби відвідати новий “зимовий курорт”, у вихідні тут зібралося чимало бажаючих спуститися засніженою трасою та відпочити на свіжому повітрі. Власники ж зі свого боку подбали про те, аби їхнім гостям було ще комфортніше, змінивши деякі правила катання.

Нагадаємо, із деякою затримкою в останні дні січня у селі Ходаківці, що у Лісовогринівецькій громаді, запрацювала нарешті довгоочікувана багатьма любителями екстремальних спусків снігова тюбінгова гірка.

Попри те, що у соцмережах хмельничани дещо нарікають на ціни, зазначаючи, що в перерахунку на години виходить дорожче, ніж у Буковелі, бажаючих покататися на “бубликах” вистачає. Так, вчора та сьогодні, за словами наших читачів, на гірку приїхало стільки людей, що для паркування машин важко було знайти вільне місце.

Як катаються з гірки у Ходаківцях, показали у соцмережах.

Нагадаємо, один спуск триває близько 30 секунд. Для підйому є бугель. Доріжки – як для одиночок, так і для компаній. Ціни тут оновили. Якщо раніше вартість катання рахували у годинах, то тепер ціну виставили за кількість спусків.

Також на сторінці відпочинкового комплексу повідомили про деякі зміни:

Враховуючи ваші побажання, вирішили змінити формат проходження через турнікет. Тепер вам не потрібно поспішати, можете робити перерву у катанні та насолоджуватись теплими напоями у нашому кафе, – написали на сторінці комплексу в Інстаграм, де можна знайти всю інформацію щодо його роботи.

Нагадаємо, в цьому році тут працює лише тюбінгова гірка. Наступного ж планують додати траси для лижників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook