Новини
Погода

Прогноз на 8 лютого: атмосферні фронти принесуть на Хмельниччину сніг, дощ і вітер

Протягом тижня на Хмельниччині синоптики прогнозують умовно «теплу», як для зими, погоду. Температура повітря буде плюсовою, вночі подекуди можливі опади. У вівторок, 8 лютого, протистояння атмосферних фронтів може призвести до посилення вітру та подекуди до штормових попереджень на території країни.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології завтра на території області буде хмарно з проясненнями, вночі – сніг та мокрий сніг. Вдень – без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі та вранці пориви 15-18 м/с. Температура повітря вночі від 3°морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

У минулі часи передбачати погоду допомагали миші: якщо вони вилазять з-під снігу, слід чекати відлиги. У давнину цього дня побоювалися заметілі, оскільки вона вказувала на поганий урожай майбутнього року.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі піде сильний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +4, ввечері +1.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Уночі йтиме сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +2, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook