Новини
Інфраструктура

Тендер на закупівлю нових автобусів готові провести у Хмельницькому

Прийом пропозицій від підприємців, які готові забезпечити місто новими автобусами, завершили у комунальному підприємстві «Електротранс». Тендер, на якому визначать переможця, відбудеться наступного тижня. Вісім нових автобусів коштуватимуть бюджету громади близько 17 мільйонів гривень.

Відповідно до умов тендерної документації, нові автобуси мають бути поставлені протягом 20 днів з моменту підписання угоди. Також у тендері прописана низка функцій, які мають бути в нових транспортних одиницях.

Як і планували, це будуть 4 і 5 маршрут, Ружична та Лезневе. Плюс ми плануємо дещо допомогти мікрорайону Дубове, тому ці середньогабаритні автобуси будуть залучені на цих маршрутах, – прокоментував заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Нагадаємо, придбати для міста планують автобуси на 24 місця для сидіння. Враховуючи Постанову уряду, яка дозволяє наразі перевозити 50% стоячих пасажирів, наповненість їхня становитиме до 40 осіб. Після того, як карантинні обмеження будуть зняті, такі автобуси зможуть перевозити 56 пасажирів.

Відео: МТРК Місто

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook