Новини
Інфраструктура

У Кам’янці знайшли відповідального за ремонт “кола”

У кам’янець-подільських пабліках активно обговорюють стан дороги на круговому перехресті при в’їзді у місто.

Містяни скаржаться на дорожне покриття на ділянці транспортної розв’язки «коло» на проспекті Грушевського – вул. Північна.

У Кам’янець-Подільській міські раді повідомили, що вказана ділянка дороги, як частина автошляху Н-03, перебуває у державній власності. Таке рішення прийнято ще у 2009 році:

“Підстава: Розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.09.2006 року № 375-р «Про передачу проїзної частини автомобільних доріг у державну власність ( щодо дороги Н-03 Житомир-Чернівці), Актом приймання – передачі, укладеними між Міським головою та Головою Державної служби автомобільних доріг України від 1 серпня 2008 року та Актом розмежування відповідальності між Міським головою та Головою Служби автомобільних доріг Хмельницької області від 15.01.2009 року”, – зазначають у муніципаплітеті.

Отож, вказане кругове перехрестя знаходиться на обслуговуванні Служби автомобільних доріг Хмельницької області, яка має забезпечити капітальний ремонт.

Наразі, міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко звернувся до керівництва Служби автомобільних доріг про необхідність проведення ремонтних робіт на цій ділянці.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook