Новини
Дозвілля

Святкову романтичну фотозону встановлюють у центрі Хмельницького

Напередодні Дня святого Валентина на вулиці Проскурівській встановлюють вже звичну хмельничанам конструкцію у вигляді серця, яка у темну пору доби світитиметься та біля якої романтично налаштовані люди зможуть робити фото на пам’ять.

Металеве серце встановлюють на місці новорічно-різдвяної інсталяції 2022, яке прибрали з головної пішохідної вулиці наприкінці січня, після закриття Різдвяного ярмарку. Тоді ж з вулиці прибрали і решту ілюмінацій, які понад два місяці створювали святковий настрій хмельничанам. Частину з них відправили на зберігання, частину – на ремонт, після того, як не дуже дбайливі хмельничани трохи познущалися з деяких із них. Залишили на Проскурівській лише ілюмінацію “Зоряне небо”, яка доповнюватиме святковий декор.

Вперше така металево-світлова інсталяція з’явилася на Проскурівській у 2020 році. А минулого року фотозона у вигляді серця розташовувалася на місці новорічної ялинки. За традицією, оновили цього року фотозону і біля “Либідь-Плази”. Нова скульптура викликала у хмельничан досить неоднозначні емоції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook