Новини
Події

У Кам’янці-Подільському обрали директора медичного коледжу

Вчора, 10 лютого за участю начальника управління з питань спільної власності територіальних громад виконавчого апарату обласної ради Едуарда Монастирського відбулись вибори директора Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу.

В рамках оголошеного конкурсу на заміщення посади директора до обласної ради надійшло дві заяви, що відповідають вимогам Закону України «Про фахову передвищу освіту» – від діючого директора Віктора Клима та Алли Боршуляк.

За результатами рейтингового голосування, трудовий колектив та студенти обрали директором коледжу Віктора Клима, віддавши за нього 43 голоси, що складає 69,35%. За другого кандидата, Аллу Боршуляк, проголосували 17 виборців (27,42%). Один виборець не підтримав жодного кандидата.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про фахову передвищу освіту» головою обласної ради з новобраним керівником буде укладений контракт після проведення спеціальної перевірки.

Сьогодні, 11 лютого, відбудуться вибори директора Чемеровецького медичного коледжу, 15 лютого – Шепетівського медичного коледжу, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Нагадаємо, у Хмельницькому медичний коледж за підсумками виборів також очолив колишній директор Іван Нагорний.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook