Новини
Суспільство

Освідчення в басейні: хмельничанин романтично покликав заміж свою дівчину

Напередодні дня закоханих, який українці активно святкують вже не перший рік, романтичну пропозицію руки та серця у незвичній обстановці зробив хмельничанин Богдан. Для освідчення у коханні чоловік обрав басейн, в якому займається аквааеробікою його дівчина.

Звичне заняття спортом у воді перетворилося на романтичне у спортивно-культурному центрі “Плоскирів” сьогодні, 12 лютого. Перш ніж реалізувати задумане, хмельничанин заручився підтримкою керівництва та персоналу басейну, де власне і відбувалися всі події.

З організаційними моментами чоловікові допомогли, і коли в басейні почалося заняття з аквааеробіки, з динаміків замість ритмічної залунала романтична музика, ввімкнулася кольорова підсвітка та з’явився коханий Анни у костюмі та з кульками у вигляді сердець.

З хвилюванням він зробив їй пропозицію руки та серця, і вона… погодилася! Надзвичайно приємно, що саме в стінах басейну відбулась така романтична подія, яка поєднала серця двох молодих людей. Бажаємо Анні та Богдану незгасаючого кохання! написали на сторінці СКЦ “Проскурів”.

Нагадаємо, у Хмельницькому активно готуються до Дня святого Валентина – на вулиці Проскурівській встановили романтичну світлову фотозону у вигляді серця.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook