Новини
Інфраструктура

У Славуті збирають ідеї для оновлення центральної площі міста

Про конкурс на кращий проєкт облаштування центральної площі повідомили у виконавчому комітеті Славутської міської ради. Заявки від учасників збиратимуть до початку травня, а потім протягом 20 днів журі має визначитися з переможцем.

Мета оголошеного конкурсу: визначити найкращу проєктну пропозицію щодо облаштування комплексного благоустрою центральної площі міста Славута.

Подавати проєктні пропозиції на конкурс можна в паперовому (за адресою: 30000, м. Славута, Хмельницька область, вул. Соборності, 7, тел. 7-11-68, 7-11-66) або електронному вигляді (на ел.адресу: mail@slavuta-mvk.gov.ua; arch@slavuta-mvk.gov.ua)

Конкурс проводиться в один тур. Участь у конкурсі – безкоштовна. Реєстраційний внесок учасники конкурсу не сплачуються. Кількість поданих проєктних пропозицій від одного учасника не обмежується,повідомили у міській раді.

Участь у конкурсі можуть брати окремі фізичні та юридичні особи, авторські колективи, які є фахівцями в області містобудування,  архітектури, ландшафтному дизайні, а також  студенти архітектурних і будівельних навчальних  закладів(за спеціальність архітектура, містобудування, дизайн(ландшафтний дизайн) та  їх авторські колективи. Також до  складу авторського колективу можуть входити художники, скульптори, декоратори тощо.

Роботи на конкурс прийматимуть до 10 травня 2022 року включно. Перегляд поданих конкурсних проєктів на відповідність Програмі та умовам проведення Конкурсу, визначення переможців Конкурсу, підбиття підсумків Конкурсу журі заплановано  з 11.05. 2022 року протягом 20 днів.

Усі деталі конкурсу можна дізнатися за посиланням – http://surl.li/bjgkm

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook