Новини
Суспільство

Колишній директор Хмельницького обласного центру культури зіграв екстрасенса у російському шоу (ВІДЕО)

Колись відомий у Хмельницькому співак, а згодом – не менш відомий ексдиректор Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Андрій Клименко став завсідником російських шоу. Поки у Хмельницькому досі не закрите кримінального провадження щодо розтрати ним майна комунальної власності, хмельничанин випробовує себе в різних ролях, знімаючись у розважальних передачах різних тематик.

В середині минулого року Клименко “засвітився” в авторській програмі Ксенії Собчак, де зіграв роль актора, який потрапив під прес “розбору” вистави про зарозумілого зайчика.

А на початку грудня минулого ж року пан Андрій з’явився у шоу Андрія Малахова, де зіграв роль коханця 66-річної колишньої дружини відомого в Росії шоумена Гогена Солнцева.

Днями у хмельницьких соцмережах з’явилося відео епізоду ще одного шоу – цього разу зовсім іншого спрямування. У ньому Андрій Клименко виступає в ролі екстрасенса на ім’я Кліманіді, якому екстрасенсорні здібності дісталися від прадіда. За задумом, він має вгадати, в якій з 10 валіз, виставлених перед ним, лежать гроші. Невдача призводить до покарання. А повна невдача – до вильоту з шоу.

Нагадаємо, в січні минулого року у Хмельницькому почалися аудиторські перевірки комунальних закладів, які підпорядковуються Хмельницькій облраді. У Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва, який очолював Андрій Клименко, за результатами такої перевірки виявили розкрадання майна на суму майже 900 тисяч гривень. Як повідомлялося у березні, місце знаходження тодішнього директора центру, яким був Андрій Клименко, було невідоме. На роботі він був відсутній з кінця січня без надання відповідних документів.

За фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook