Новини
Події

У Хмельницькому оберуть директора обласної стоматполіклініки

Завтра, 18 лютого, о 10.00. та о 10.30 відбудуться засідання конкурсної комісії з визначення кандидата на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» Хмельницької обласної ради.

На порядок денний виносяться питання:

  1. Про розгляд заяв претендентів та доданих до них документів та прийняття рішення щодо участі в конкурсі на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» Хмельницької обласної ради.
  2. Заслуховування конкурсних пропозицій, проведення співбесід з учасниками конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна стоматологічна поліклініка» Хмельницької обласної ради.
  3. Визначення шляхом голосування однієї кандидатури, яка відповідає встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 вимогам – переможця конкурсу.

Спостерігати за роботою конкурсної комісії можна буде на офіційній сторінці Хмельницької обласної ради на каналі youTube, повідомили в обласній раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook