Новини
Погода

Прогноз на 21 лютого: на Хмельниччині знову обіцяють вітряну погоду

Після денної паузи у західні області України знову повертаються небезпечні метеорологічні явища у вигляді поривчастих вітрів, місцями до 20 метрів на секунду. Рівень небезпечності перший, жовтий.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області у понеділок, 21 лютого, хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний  7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-18 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 6-11° тепла.

За прикметами, якщо вночі прогриміло, можна було розраховувати на багатий урожай, великий приплід у тварин та часті дощі влітку. Наші пращури також підмітили, чим холодніша остання неділя лютого, тим теплішим буде березень.

Зранку небо у Хмельницькому вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря вранці +2, вдень +8, ввечері +6.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря вранці +1, вдень +10, ввечері +7.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ближче до вечора дощ, який розпочнеться після обіду, може піти сильніше. Без опадів. Температура повітря вранці +3, вдень +7, увечері +5.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook