Новини
Інфраструктура

Хмельничани скаржаться на роботу транспорту у місті (ВІДЕО)

Чергова серія обговорення роботи громадського транспорту у місті, особливо у вечірній час вихідного дня, стартувала у соцмережах Хмельницького. Традиційно та звично хмельничани вкотре лають владу, яка не може змусити перевізників (попри неодноразові обіцянки) дотримуватися графіків руху та виконувати свої зобов’язання.

Відео хмельничанки, яка, судячи з усього, змушена була вечірньої пори діставатися додому пішки, поширили у соцмережах.

Попри те, що фраза про шубу, шапку і ванну кімнату так і залишилася до кінця не зрозумілою, хмельничани під відео активно включилися в обговорення, згадуючи свої негативні досвіди “контактів” з громадським транспортом у місті після 20.00.

Так, написали містяни про хронічні проблеми з доїздом у такі мікрорайони як Дубове, Гречани та Дальні Гречани, Ракове, Південно-Західний, словом, практично скрізь. Не згадали мікрорайон Озерна, оскільки це, з досвіду минулих обговорень, чи не єдиний мікрорайон, куди транспорт ходить більш-менш нормально, зважаючи на його густонаселеність та чималу кількість потенційних пасажирів.

Це загальноміська проблема, в різні райони. На Львівське шосе зі сторони Ракового після 20 зась, або з пересадками, або на Інститутську. У вихідні на Зарічанську з Львівського теж, або з пересадками, або від найближчої (хвилин 10 щонайменше) пішки.

Може і маршруток не бути! В мене була сама ситуація, у вихідний в 21.30 в Гречани вже громадського транспорту не було….

На Щедріна після восьмої вечора нічим не добратися

На Львівське шосе зі сторони Шевченка теж. Тільки з пересадкою або на Інститутську, а звідти пішки темними дворами і глухими закоулками(

Є така проблема. Проживаю на вул. Зарічанській. У вихідні, коли не курсує автобус #22, доїхати додому проблематично.

Стопроцентна правда, ще до восьмої маршрутки ходять, а після восьмої чим хочеш. Маршрутка 30, яка по вул. Козачій, по Щедріна ходить одна, чим добиратись?

Згадали у коментарях і міського голову, і його заступника, які, на думку хмельничан, не поспішають наводити лад у сфері транспорту, позаяк “мають службові авто, а проблеми пересічних хмельничан їм смішні”.

А от з пропозицією забрати титул “найкомфортнішого” міста у Хмельницького та передати його тим, хто більше дбає про містян, хмельничанка трохи спізнилася. Нагадаємо, минулого року Хмельницький втратив лідерські позиції в цьому рейтингу та спустився на 3 сходинку, поступившись новим лідерам – Тернополю та Івано-Франківську.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook