Новини
Суспільство

Голова Хмельницької ОДА звернувся до мешканців області (ВІДЕО)

Голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій у своєму зверненні закликав мешканців області не поширювати неперевірену інформацію, не створювати черг та вірити у Збройні Сили України. У правоохоронців також просять повідомляти інформацію про підозрілих осіб та предмети.

Сьогодні вранці Росія здійснила напад на територію нашої країни. Підло і підступно, як завжди. Але, будьмо відвертими, глибоко в душі ми припускали такий варіант розвитку подій. Тому збираємо себе в кулак і боронимо Україну.  Хмельниччина уже теж відчула подих війни. Вранці завдано удару по військовому аеродрому у Старокостянтинові. Завдана шкода є незначною. Напади відбуваються не лише військові, а й інформаційні. Поширюються фейкові інформації про те, що наші військові відступають. Не вірте. Ці повідомлення мають на меті спровокувати паніку. Зберігайте спокій. Слідкуйте за сторінкою обласної державної адміністрації. Там оперативно повідомляється оперативна інформація. Не розголошуйте в мережах ніякої інформації про дії нашої армії. І повідомляйте правоохоронним органам про підозрілих осіб. Особливо біля важливих об’єктів інфраструктури, – сказав голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

З проханням повідомляти про підозрілих людей на вулицях звернулися також правоохоронці. Особливу увагу слід звертати на людей з елементами червоного кольору на одязі.

Про всі підозрілі речі, а також підозрілих осіб з червоними елементами на одязі слід повідомляти на спецлінію поліції 102, – йдеться у повідомленні Нацполіції України.

Також усіх цивільних громадян попросили не виходити на вулицю у форменому або тактичному одязі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook