Новини
Інфраструктура

Дорожники Хмельниччини повідомили про альтернативні шляхи пересування областю

В зв’язку з пожвавленням руху на території області останніми днями, яке ускладнюється не завершеними ремонтними роботами на дорогах Хмельниччини, у Службі автомобільних доріг радять користуватися альтернативними шляхами пересування, аби не створювати заторів та не витрачати даремно час.

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт в смт Летичів водіям великогабаритного транспорту, які курсують автошляхом М-30 в напрямку м. Хмельницького з Вінниччини, рекомендують обрати альтернативний маршрут, який проходить через Тиранівку, Ярославку, Требухівці та Марківці.

Водіїв, які курсують Хмельницькою областю автошляхом міжнародного значення загального користування М-30 Стрий – Ізварине, попередили про затори та ускладнення на під’їзді до Війтівців. Аби доїхати до кордону з Тернопільщиною, варто скористатися альтернативним шляхом, який проходить повз Купель, через Наркевичі та Чорний острів, – повідомили у САД у Хмельницькій області.

Нагадаємо, вчора голова Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій спростував низку фейків. Серед них – інформація про нібито пошкоджений міст через річку Вовк в смт Летичів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook