Новини
Ізяславська міська

В Ізяславі облаштували місця для біженців та збирають допомогу військовим

У спортивній школі Ізяслава укомплектували понад пів сотні ліжок для вимушених переселенців. Про це повідомила жителька міста, волонтерка Надія Драганчук.

Є, де прийняти душ, ми щось дамо підкріпитися. Якщо цього не вистачить, будемо розгортати нові ліжкомісця. Зараз є достатньо і спальників, і матраців, і теплих ковдр, і постільної білизни. Все завдяки вам, добрі люди, – зазначила Надія.

Наразі призупиняють збір нових речей для переселенців. Станом на 8:30 ранку  27 лютого в спортивній школі не було біженців.  

Зараз волонтери закликають сконцентруватися на допомозі військовим. Найнеобхідніше зараз: камуфляжна форма (мультикам), чоловічі берці, каски, розгрузки (плитоноски), рюкзаки, спальники, каремати, балаклави, шапки, шкарпетки, рукавиці, спідня білизна, термобілизна, темні водолазки, флісові кофти.

Окрім того, в Ізяславі збирають ліки й медичні засоби: бронхо- і спазмолітики, антигістамінні, знеболювальні, антибіотики, бинти, марлі, засоби надання першої допомоги. Потрібні і генератор, бензопили, сокири, ліхтарі, батарейки, акумулятори, автомобільні зарядні (від підкурювача), металеві миски, чашки, ножі, кип’ятильники, похідні казанки, металеві чайники. З продуктів: тушонка, чай, кава, печиво, шоколад, згущене молоко, сигарети.

Збір для військових відбувається за адресою: вул.Грушевського, 5. Номери телефонів: 098-899-89-80, 093-477-21-25.

Також речі можна приносити і у Центр допомоги біженцям, що в спортивній школі (Вокзальна, 11).

Нагадаємо, місця прихистку для переселенців розгортають у Волочиську

Автор: Світлана Русіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook