Новини
Увага!

Мешканців Хмельницького попереджають про шахраїв у місті

Невідомі особи під виглядом газівників ходять по квартирах нібито задля того, щоб зняти покази лічильника. В АТ “Хмельницькгаз” повідомляють, що в умовах воєнного стану працівники товариства зняття лічильників тимчасово не проводять. Також у місті зафіксували випадок недоброчесної поведінки з боку біженців.

Про невідомих ворожих осіб, які можуть орудувати під виглядом газівників, повідомили в АТ “Хмельницькгаз”. За інформацією товариства, від клієнтів надходять повідомлення про “візити” невідомих осіб, які представляються газівниками та вимагають надати доступ у помешкання для нібито зняття показів лічильника.

Інформуємо, що із введенням воєнного стану на території України, – працівники АТ “Хмельницькгаз” тимчасово НЕ проводять зняття показів лічильників газу! В разі підозри – телефонуйте на 102! З 1 по 5 число щомісяця – передавайте безпечно показання газових лічильників онлайн, не виходячи з дому, – йдеться у повідомленні пресслужби АТ “Хмельниьцкгаз”.

Подати покази можна через:

Особистий кабінет – https://cutt.ly/iO9ZpbQ

Мобільний додаток:

Також у товаристві нагадали, що УСІ працівники газорозподільної компанії одягнені у спецодяг та мають службові посвідчення працівника АТ “Хмельницькгаз”, завірені печаткою підприємства та підписом керівника.

Крім того, у Хмельницькому зафіксували ще один вид шахрайства, досить неприємний, з боку групи біженців, які приїхали в місто.

За інформацією з власних джерел, деякі переселенці зі сходу України, які приїхали у Хмельницький, отримали тут житло та харчі, рушили по приватних підприємствах просити гроші. На доказ того, що вони справді біженці, показували документи. Цих прохачів небайдужі хмельничани вигнали з міста.

Нагадаємо, наразі гроші для біженців збирають лише централізовано – благодійні фонди та волонтери. В жодному випадку не давайте готівки на руки невідомим особам, ким би вони не представлялися.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook