Новини
Інфраструктура

Хмельницька комунальна техніка працює на передовій, – міський голова

Ситуація в місті станом на сьогодні контрольована; комунальні служби працюють в посиленому режимі. Причому значна частина комунальної техніки відправлена на передову.

Про це поінформував Хмельницький міський голова Олександр Симчишин в своєму черговому зверненні. Значну увагу у виступі він також приділив інформаційній безпеці:

Отримавши низку поразок на фронті, ворог перейшов до посилення інформаційної війни. Величезна кількість фейків, зламування сайтів місцевого самоврядування в багатьох місцевих радах і поява повідомлень про те, що президент здався, місто впало.

На щастя, в нас поки таких повідомлень немає, сайт міської ради працює надійно. Переконані, що так буде й надалі.

Я вас можу запевнити, на сайті Хмельницької міської ради, допоки тут будемо ми, ніколи не з’явиться таке повідомлення. Ми не відійдемо ні на крок назад; ніколи за жодних умов, – наголосив міський голова та додав, що й сам стикається з інформаційними атаками: Я, власне, по собі бачу: до мене додаються сотні і сотні, типу, нових друзів з акаунтів, які були створені 7-8-10 днів тому. Величезна кількість незрозумілих питань. Друзі, я не відповідаю зараз нікому! Абсолютно нікому, бо відверто дивні питання, на кшталт, де розташована тероборона.

Справді, наразі інформаційна безпека в країні – ще один фронт проти ворога, окрім реального, який взяв на себе «фізичний» удар росіян. Захисникам, які на передовій, мешканця сходу держави Олександр Симчишин висловив подяку:

Зараз ми так само в боргу перед нашими братами-українцями зі східних міст. Вони взяли на себе удар першими. Ворог від своєї люті, віт тих поразок, що він отримує на фронтах, почав мститися на цивільному мирному населенні. Мордор знищує наші міста. Мордор знищує наших дітей. Це безсилля! Це відчай!

Читайте також: Мешканців Хмельниччини попередили про те, що підняття цін в умовах війни прирівнюється до мародерства

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook