Новини
Суспільство

Бойкотувати російські та білоруські товари закликають мешканців Хмельниччини

Не купувати товари, виготовлені у Росії та Білорусі закликав днями начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Проте навіть до цього повідомлення хмельничани вже почали самостійно ігнорувати товари, зокрема, випущені у Білорусі, а фірмовий магазин солодощів завчасно оперативно виїхав з центру Хмельницького.

Начальник Хмельницької ОВА нагадав під час одного зі своїх традиційних звернень про те, що низка країн світу припиняє співпрацю з країною-агресором, а великі компанії залишають російський ринок. Разом з тим, в Україні, і в Хмельницькому також, можна ще зустріти товари, випущені як у Росії, так і в Білорусі, до прикладу, у супермаркетах. Таким товарам Сергій Гамалій закликав оголосити бойкот та долучитися таким чином до національного спротиву повномасштабній війні на території держави.

Прошу долучитися до бойкоту і не купувати продукти ворога. Це теж свого роду економічна санкція, яка допомагає нам його перемогти, – зазначив керівник ОВА.

За інформацією наших читачів, в одному із супермаркетів вони бачили на полицях товари білоруського виробництва, які ніхто не брав, хоч полиці з аналогічною продукцією були майже порожні. А магазин «Білоруська цукерня «Мінчанка», розташований на пішохідній вулиці Проскурівській у Хмельницькому, припинив свою роботу та вивіз обладнання одразу після оголошення воєнного стану в країні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook