Новини
Суспільство

Місто на Хмельниччині готується зустріти загиблого військового

Військовий з Волочиська Хмельницького району Олександр Трояновський загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу. Труну з тілом загиблого земляка очікують у місті сьогодні увечері. Прощання з військовим заплановане на завтра, 13 березня.

Про загибель Олександра Трояновського повідомила пресслужба Волочиської міської ради 10 березня.

Олександр Трояновський народився 25 жовтня 1984 року. Закінчив Волочиську школу №3, вищу освіту здобував у Тернополі. Працював у Волочиському відділі УМВС України, де дослужився до звання капітана. Працював державним реєстратором Городоцького відділення БТІ. На військову службу до Збройних сил України був прийнятий за контрактом. Мав звання сержанта. Був командиром гармати артилерійського взводу.

Сьогодні тіло загиблого військового мають доставити у Волочиськ. Автомобіль з труною прослідує селами громади від села Гарнишівка, через Іванівці, Користову, центр Волочиська до мікрорайону Волочиськ-1.

Орієнтовний час прибуття до села Гарнишівки – близько 18:00, повідомили у міській раді. Проте цей час буде ще уточнюватися.

Закликаємо вийти до дороги, зустріти та вклонитися захисникові, який віддав життя за Україну. Прощання та поховальна панахида відбудуться завтра, 13 березня, о 12:00 у Покровській Церкві (Волочиськ-1),повідомили у міській раді.

Нагадаємо, сьогодні у Хмельницькому та Кам’янці попрощалися з двома військовими, які загинули від рук російських окупантів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook